Home
Back
ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ
EL

Ενημέρωση για την Καλοκαιρινή Μεταγραφική Περίοδο 24/25

Μία ανακεφαλαίωση της δραστηριότητας της Athens Kallithea FC κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο 24/25.

Ανανεώσεις

Γιάννης Λουκίνας: Στις 5 Ιουνίου, η AKFC ανανέωσε τη συνεργασίας της με τον 32χρονο στράικερ Γιάννη Λουκίνα, ο οποίος διετέλεσε αρχηγός της ομάδας την περσινή σεζόν. Ο Λουκίνας εντάχθηκε στην AKFC τον Ιούλιο 2022 και αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Super League 2 και στις δύο τελευταίες σεζόν. Διαβάστε περισσότερα.

Γιώργος Μανθάτης: Στις 7 Ιουλίου, η AKFC ανανέωσε τη συνεργασία της με τον 27χρονο wing-back Γιώργο Μανθάτη, ο οποίος διετέλεσε αναπληρωτής αρχηγός της ομάδας την περσινή σεζόν. Ο Μανθάτης εντάχθηκε στην AKFC τον Ιανουάριο 2022 και μετράει 56 συμμετοχές με την ομάδα τις τελευταίες τρεις σεζόν, συμπεριλαμβανομένων 26 συμμετοχών με ένα γκολ και μία ασίστ κατά την περσινή κούρσα ανόδου. Διαβάστε περισσότερα.

Nicolás Marotta: Στις 7 Ιουλίου, η AKFC ανανέωσε τη συνεργασία της με τον 27χρονο Αργεντίνο κεντρικό αμυντκό Nicolás Marotta, ο οποίος εντάχθηκε στην AKFC τον Σεπτέμβριο 2023 και κατέγραψε 27 συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν με την ομάδα,σημειώνοντας δύο κρίσιμα γκολ στην πορεία - ένα νικητήριο γκολ στο τέλος του αγώνα κόντρα στην Καλαμάτα τον Δεκέμβριο και το γκολ που έκρινε την άνοδο στον αγώνα εναντίον των Χανίων τον Μάιο. Διαβάστε περισσότερα.

Αφίξεις

Τριαντάφυλλος Πασαλίδης: Την 1η Ιουλίου, η AKFC απέκτησε τον 27χρονο σέντερ μπακ Τριαντάφυλλο Πασαλίδη με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Πασαλίδης πέρασε το δεύτερο μισό της σεζόν 2023/24 στη Salernitana της Serie A, όπου αγωνίστηκε εναντίον των Inter, AC Milan, και Juventus, και προηγουμένως είχε καταγράψει 138 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα της Super League με τον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης. Διαβάστε περισσότερα.

Ιωάννης Γκέλιος: Την 1η Ιουλίου, η AKFC απέκτησε τον 32χρονο Ελληνογερμανό τερματοφύλακα Ιωάννη Γκέλιο με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Γκέλιος έχει παραστάσεις από τη δεύτερη κατηγορία στη Γερμανία και την Τουρκία, ενώ τον περσινό χειμώνα ήρθε στην Ελλάδα και εντυπωσίασε στον Ιωνικό κατά το δεύτερο μισό της σεζόν 2023/24. Διαβάστε περισσότερα.

Bernabé Barragán: Την 1η Ιουλίου, η AKFC απέκτησε τον 31χρονο Ισπανό τερματοφύλακα Bernabé Barragán με ελεύθερη μεταγραφή.Ο Bernabé πέρασε από τις Real Betis, Atlético Madrid, και Gimnàstic πριν πάει στην Albacete, όπου αγωνίστηκε τις τελευταίες τέσσερις σεζόν και διετέλεσε αρχηγός της ομάδας. Διαβάστε περισσότερα.

Roberts Uldriķis: Στις 3 Ιουλίου, η AKFC απέκτησε τον 26χρονο Λετονό διεθνή στράικερ Roberts Uldriķis με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Uldriķis, ένας 26χρονος σέντερ φορ ύψους 1.98, είναι τακτικά βασικός στην Εθνική ανδρών Λετονίας και έχει παραστάσεις από την ελβετική Super League και την ολλανδική Eredivisie τις τελευταίες έξι σεζόν. Στην περσινή σεζόν, σημείωσε 15 γκολ συνολικά για την ολλανδική Cambuur. Διαβάστε περισσότερα.

Pyry Soiri: Στις 4 Ιουλίου, η AKFC απέκτησε τον 29χρονο Φινλανδό διεθνή wingback Pyry Soiri από τη ρουμανική Universitatea Craiova της κορυφαίας κατηγορίας. Ο Soiri είναι τακτικός βασικός για την Εθνική ανδρών Φινλανδίας και κατέκτησε συνεχόμενα πρωταθλήματα Φινλανδίας με την HJK Helsinki προτού υπογράψει στα μέσα της περασμένης σεζόν στην Universitatea Craiova που συμμετέχει στο UEFA Conference League. Διαβάστε περισσότερα.

Γιάννης Σαρδέλης: Στις 13 Ιουλίου, η AKFC απέκτησε τον 23χρονο επιθετικό Γιάννη Σαρδέλη με ελεύθερη μεταγραφή.Ο Σαρδέλης είναι πρώην διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες που έχει περάσει από την ακαδημία της ΑΕΚ και τις ρεζέρβες του Παναθηναϊκού. Διαβάστε περισσότερα.

Andrei Moțoc: Στις 25 Ιουλίου, η AKFC απέκτησε τον 22χρονο διεθνή με την Εθνική νέων Μολδαβίας Andrei Moțoc από τη Salernitana της Serie B. Ο Moțoc, ένας σέντερ μπακ και αμυντικός μέσος ύψους 1,95 μ., μετράει μία συμμετοχή στη Serie A με τη Salernitana και πέρασε την περσινή σεζόν δανεικός στη Legnago υπό την καθοδήγηση του προπονητή της AKFC Massimo Donati.Διαβάστε περισσότερα.

Nicolas Isimat-Mirin: Στις 2 Αυγούστου, η AKFC απέκτησε τον 32χρονο Γάλλο center-back Nicolas Isimat-Mirin με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Isimat-Mirin, έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα της ολλανδικής Eredivisie με την PSV Eindhoven, ενώ έχει παραστάσεις και από Ligue 1, τουρκική Süper Lig, και Major League Soccer. Πέρασε την περσινή σεζόν στην Eredivisie με τη Vitesse, όπου διετέλεσε αρχηγός. Διαβάστε περισσότερα.

Matěj Hanousek: Στις 2 Αυγούστου, η AKFC απέκτησε τον 31χρονο Τσέχο wing-back Matěj Hanousek με ελεύθερη μεταγραφή.Ο Hanousek έχει μεγάλη εμπειρία στην κορυφαία κατηγορία της Τσεχίας, συμπεριλαμβανομένων τριών σεζόν στη Sparta Praha, τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας με την οποία έχει κατακτήσει το Κύπελλο Τσεχίας, προτού συνεχίσει αγωνιζόμενος τις επόμενες τρεις σεζόν στις κορυφαίες κατηγορίες της Πολωνίας και της Τουρκίας. Διαβάστε περισσότερα.

Mathieu Valbuena: Στις 2 Αυγούστου, η AKFC απέκτησε τον θρυλικό Γάλλο επιθετικό Mathieu Valbuena με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Valbuena, 39, έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Γαλλίας με τη Marseille, μετράει 122 συμμετοχές συνολικά μεταξύ UEFA Champions League και UEFA Europa League και 52 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας. Διαβάστε περισσότερα.

Samba Lélé Diba: Στις 7 Αυγούστου, η AKFC απέκτησε τον 20χρονο διεθνή μέσο με την Εθνική Σενεγάλης Samba Lélé Diba από τη Servette FC της ελβετικής Super League. Diba, ένας ύψους 1.95 μ. αμυντικός μέσος, μετράει 38 συμμετοχές με τη Servette σε όλες τις διοργανώσεις τις τελευταίες δύο σεζόν, συμπεριλαμβανομένων επτά συμμετοχών σε διοργανώσεις UEFA την περσινή σεζόν. Έχει μία συμμετοχή με τη φανέλα της Εθνικής Σενεγάλης. Διαβάστε περισσότερα.

Alessandro Mercati: Στις 14 Αυγούστου, η AKFC απέκτησε τον 22χρονο Ιταλό μέσο Alessandro Mercati από τη Sassuolo της Serie B. Ο Mercati θεωρείται ένα αξιόλογο ταλέντο που αναδείχθηκε από την ακαδημία της Sassuolo και μετράει ήδη 98 συνολικά συμμετοχές κατά τη διάρκεια δανεισμών του στη Serie C τις τελευταίες τρεις σεζόν. Διαβάστε περισσότερα.

Nemanja Nikolić: Στις 19 Αυγούστου, η AKFC απέκτησε τον 23χρονο πρώην διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες της Βοσνίας wing-back Nemanja Nikolić με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Nikolić εντάχθηκε στον Ολυμπιακό σε ηλικία 19 ετών και πέρασε τέσσερις σεζόν στην ομάδα, αποκτώντας εμπειρία μέσω μίας σειράς δανεισμών και με τον Ολυμπιακό, προτού αποχωρήσει για τα Χανιά στη Super League 2, όπου και αποτέλεσε παίκτη-κλειδί για την ομάδα την περσινή σεζόν. Διαβάστε περισσότερα.

Mor Ndiaye: Στις 11 Σεπτεμβρίου, η AKFC απέκτησε τον 23χρονο Σενεγαλέζο μέσο Mor Ndiaye από την Estoril Praia στην πορτογαλική Primeira Liga. Ο Ndiaye αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της FC Porto και έχει αγωνιστεί στις ρεζέρβες της ομάδας, ενώ πέρασε τις τελευταίες δύο σεζόν με την Estoril. Διαβάστε περισσότερα.

Δανεισμοί εντός

Elia Giani: Στις 9 Αυγούστου, η AKFC απέκτησε τον 23χρονο Ιταλό στράικερ Elia Giani με τη μορφή δανεισμού από την Pisa της ιταλικής Serie B. Ο Giani, ένας ύψους 1.85 μ. δεύτερος επιθετικός, διένυσε μία εξαιρετική σεζόν με επτά γκολ και εννέα ασίστ όσο ήταν δανεικός στη Legnago Salus της Serie C υπό την καθοδήγηση του προπονητή της AKFC Massimo Donati. Διαβάστε περισσότερα.

Δανεισμοί εκτός

Giannis Toulgeroglou: Την 1η Αυγούστου, o 19χρονος στράικερ Γιάννης Τουλγέρογλου παραχωρήθηκε δανεικός στον Άρη Βούλας της τρίτης Εθνικής κατηγορίας έως το τέλος της σεζόν 2024/25. Ο Τουλγέρογλου πέρασε το πρώτο μισό του ημερολογιακού έτους αγωνιζόμενος με τη μορφή δανεισμού στη φινλανδική KTP, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης στη δεύτερη κατηγορία της Φινλανδίας.

Αποχωρήσεις

Gonzalo Torres: Ολοκλήρωση του δανεισμού του από τη Lanús της αργεντίνικης Primera División.

Παναγιώτης Κυνηγόπουλος: Κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας. Υπέγραψε στον Ηρακλή της Super League 2. Διαβάστε περισσότερα.

Ορέστης Τσιντώνης: Κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας. Υπέγραψε στον Ηρακλή της Super League 2. Διαβάστε περισσότερα.

Κωνσταντίνος Κότσαρης: Κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας. Υπέγραψε στην Καλαμάτα της Super League 2.

Γεώργιος Μουστακόπουλος: Κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας. Υπέγραψε στην Καλαμάτα της Super League 2.

Damián Silva: Κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας. Υπέγραψε στη Νίκη Βόλου της Super League 2.

Κωνσταντίνος Μπουλούλης: Λήξη συμβολαίου. Υπέγραψε στον Αστέρα Τρίπολης Β της Super League 2.

Αμπντούλ Ραχμάν Ουές: Λήξη συμβολαίου. Υπέγραψε στην Καλαμάτα της Super League 2.

Lucas Necul: Λήξη συμβολαίου. Υπέγραψε στην Κηφισιά της Super League 2.

Πάνος Βοσνιάδης: Λήξη συμβολαίου.

Marko Jevremović: Λήξη συμβολαίου.

Σπύρος Βλάχος: Λήξη συμβολαίου.

Κωνσταντίνος Κολτσίδας: Λήξη συμβολαίου.

Λεωνίδα Ρώσση: Λήξη συμβολαίου.

Michaël Pereira: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.