Home
Back
ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ
EL

SL2 23/24: Παναχαϊκή 1-1 Athens Kallithea

Έχοντας δεχθεί την ισοφάριση από στημένη φάση για τη γηπεδούχο Παναχαϊκή, η AKFC δεν μπόρεσε να βρει την απάντηση, παρόλο που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, και συμβιβάστηκε με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας με 1-1 στο ταξίδι στην Πάτρα για τη 12η Αγωνιστική της 2023/24 Super League 2 σεζόν.

H AKFC μπήκε δυναμικά στην επίθεση από το ξεκίνημα του αγώνα, και δύο θεαματικές επεμβάσεις από τον τερματοφύλακα Ανδρέα Κολοβούρη στο πρώτο μισάωρο τής στέρησαν την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά η Παναχαϊκή σύντομα υπέκυψε στην πίεση. Στο 35ο λεπτό, στη δεύτερη διαδοχική εκτέλεση κόρνερ, ο Γιάννης Λουκίνας πήρε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα, με την AKFC να παίρνει επιτέλους το προβάδισμα.

Μέχρι αυτό το σημείο η Παναχαϊκή δεν είχε απειλήσει καθόλου, αλλά ξάφνιασε την AKFC μόλις έξι λεπτά αργότερα, όταν μια βαθιά μπαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ βρήκε στο πίσω δοκάρι, αλλά ο Θεμιστοκλής Πατρινός ήταν εκεί στην επαναφορά για να τη στείλει στην εστία. 

Μετά το ημίχρονο, η AKFC ήταν διαρκώς σε εκνευρισμό από την άμυνα της Παναχαϊκής, η οποία είχε κλειστεί πίσω και περίμενε να πάρει τον ένα βαθμό από τον αγώνα. Οι καλύτερες ευκαιρίες της AKFC ήρθαν από τον Ορέστη Τσιντώνη στο 74ο λεπτό και τον αναπληρωματικό Ανδρέα Βασιλογιάννη στο 76ο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να βρει το νικητήριο γκολ.

Athens Kallithea (4-3-3): Κότσαρης, Μπουλούλης, Marotta, Mejías, Μανθάτης, Matilla, Μουστακόπουλος, Τσιντώνης (75’ Silva), Κυνηγόπουλος, Λουκίνας, Demethryus (65’ Βασιλόγιαννης)