Home
Back
ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ
EL

SL2 23/24: Athens Kallithea 4-0 Ηλιούπολη

Η AKFC έκανε παρέλαση στο Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης και νίκησε με 4-0 την Ηλιούπολη το απόγευμα της Κυριακής, επεκτείνοντας το προβάδισμα της στο συν έξι στην κορυφή της κατάταξης των playoffs ανόδου, ενώ απομένουν τρεις αγώνες.

Ο Γιάννης Λουκίνας άνοιξε το σκορ με ένα όμορφο βολέ από σέντρα του Javier Matilla στο 20ο λεπτό, και διπλασίασε τα τέρματα από τη λευκή βούλα λίγο πριν το ημίχρονο, μετρώντας πέντε γκολ σε πέντε αγώνες στα playoffs.

Ο Demethryus σκόραρε στο 57ο λεπτό με εκπληκτική ατομική προσπάθεια για να εξασφαλίσει τη νίκη πέραν πάσης αμφιβολίας, παίρνοντας πάσα από τον Παναγιώτη Κυνηγόπουλο και ντριμπλάροντας τρεις αμυντικούς προτού πλασάρει τον κίπερ.

Η AKFC διατήρησε τον έλεγχο στη συνέχεια, και ο αναπληρωματικός Gonzalo Torres πέτυχε το τέταρτο τέρμα στις καθυστερήσεις, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ του για τα playoffs και το τέταρτο συνολικά για τη σεζόν.

Η AKFC θα επιστρέψει στην έδρα της για να φιλοξενήσει την Ηλιούπολη στο Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης την Κυριακή 21 Απριλίου για την έκτη αγωνιστική των playoffs ανόδου.

Athens Kallithea (4-2-3-1): Κότσαρης, Ουές, Mejías (69’ Marotta), Τσιβελεκίδης, Καινούργιος (61’ Jevremović), Matilla (61’ Silva), Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Demethryus (61’ Τσιντώνης), Βασιλόγιαννης, Λουκίνας (68’ Torres)