Home
Back
ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ
EL

SL2 23/24: Athens Kallithea 3-0 Τηλυκράτης

Η AKFC πήρε την τρίτη της σερί νίκη το απόγευμα Σαββάτου, επικρατώντας με 3-0 του Τηλυκράτη Λευκάδας, που εξασφάλισε πέρσι την άνοδο, στο Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης για την 9η Αγωνιστική της Super League 2 2023/24.

Περνώντας απευθείας στην επίθεση, ο Damián Silva σούταρε αλλά βρήκε δοκάρι στο πρώτο λεπτό, και η AKFC δεν χαλάρωσε μέχρι να ανοίξει το σκορ.

Στο 40ο λεπτό, ο Γιάννης Λουκίνας έστρωσε στον Ορέστη Τσιντώνη, ο οποίος γύρισε προς τα μέσα για να βρει τον επερχόμενο Παναγιώτη Κυνηγόπουλο που σούταρε εύστοχα. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Λουκίνας διπλασίασε τα τέρματα από απόσταση, βρίσκοντας τον κίπερ ελαφρώς εκτός γραμμής και στέλνοντας με εκπληκτικό σουτ με φάλτσο την μπάλα στην πάνω γωνία.

Ο Τηλυκράτης δυσκόλευε την κατάσταση όταν είχε χρόνο να στρώνει την άμυνα του, οπότε δεν ήταν σύμπτωση που και τα δύο γκολ ήρθαν με την AKFC να βγαίνει γρήγορα μπροστά. Στο 85ο λεπτό, σκόραραν το τρίτο γκολ με τον ίδιο τρόπο, καθώς ο Γεώργιος Μουστακόπουλος πάσαρε στον Κυνηγόπουλο μέσα από την άμυνα, καθαρίζοντας το παιχνίδι.

Athens Kallithea (4-3-3): Κότσαρης, Μπουλούλης, Romao (90’ Βλάχος), Mejías, Μανθάτης (46’ Ποζατζίδης), Μουστακόπουλος, Silva, Τσιντώνης (68’ Demethryus), Κυνηγόπουλος (90’ Mounier), Λουκίνας (83’ Vertainen), Βασιλόγιαννης