Home
Back
ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ
EL

SL2 23/24: Athens Kallithea 1-0 Αιγάλεω

H AKFC πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη της το απόγευμα της Κυριακής, επικρατώντας της φιλοξενούμενης ομάδας του Αιγάλεω με 1-0, στο κρύο Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης.

Περνώντας στην επίθεση από την αρχή του αγώνα, ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος σούταρε ελαφρώς πάνω από το δοκάρι στο 10ο λεπτό, και ο Γιάννης Λουκίνας έφτασε κοντά σε γκολ όταν ο Ορέστης Τσιντώνης του έστρωσε την μπάλα δύο φορές μέσα στο πρώτο μισάωρο, αλλά η ευκαιρία ήρθε όταν ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης κέρδισε πέναλτι με μία έξοχη ντρίμπλα, με τον Javier Matilla να ευστοχεί από τη λευκή βούλα στο 32ο λεπτό.

Μετά το ημίχρονο, ο Αθανάσιος Πάντος έκανε μία σημαντική παρέμβαση στο 48ο λεπτό για να διατηρήσει το προβάδισμα, καθώς το Αιγάλεω πίεζε δυνατά για την ισοφάριση στο δεύτερο μισό του αγώνα. Ο Gonzalo Torres, μπαίνοντας αλλαγή στο 65ο λεπτό, είχε την καλύτερη φάση για να πάρει η AKFC προβάδισμα ασφαλείας, αλλά είδε το δυνατό πρώτο σουτ του να αποκρούεται από τον κίπερ Δημήτριο Κατσιμήτρο, οπότε και η ομάδα εστίασε την προσοχή της στο να αμυνθεί προβαδίσματος.

Η απειλή από το Αιγάλεω ήρθε κυρίως από μία σειρά εκτελέσεων κόρνερ προς το τέλος του αγώνα, αλλά η AKFC παρέμεινε δυνατή και καθάρισε το ματς, καταγράφοντας έτσι τον τέταρτο σερί αγώνα της εντός έδρας χωρίς να έχει δεχτεί τέρμα.

Στην άμυνα, ο νεοαποκτηθείς αριστερός μπακ Marko Jevremović έκανε το ντεμπούτο του παίρνοντας τα πλήρη 90 λεπτά.

Το αποτέλεσμα επέκτεινε την παραμονή της AKFC στην κορυφή της βαθμολογίας και στο συν έξι από τη δεύτερη θέση.

Athens Kallithea (4-3-3): Πάντος, Μανθάτης, Marotta, Τσιβελεκίδης, Jevremović, Matilla (89’ Μπουλούλης), Silva (89’ Romao), Τσιντώνης (65’ Torres), Κυνηγόπουλος, Λουκίνας (65’ Demethryus), Βασιλόγιαννης (75’ Necul)