Home
Back
ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ
EL

SL2 22/23: Ολυμπιακός B 5-4 Athens Kallithea

Παρά τα τέσσερα γκολ από τον Γιάννη Λουκίνα, η προσπάθεια για ανατροπή του αποτελέσματος δεν ευωδόθηκε, καθώς η AKFC υπέστη τη δεύτερη ήττα της για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, χάνοντας με 5-4 από τον Ολυμπιακό Β στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη για την 22η Αγωνιστική της Super League 2 2022/23.

Η AKFC αιφνιδιάστηκε από τις δύο γρήγορες αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού νωρίς στον αγώνα, με σκόρερ τον διεθνή με την Εθνική Νέων Γουινέας Algassime Bah στο 8ο και το 13ο λεπτό.

Μετά το 2-0, η AKFC ανέκτησε την ψυχραιμία της και βγήκε στην αντεπίθεση, μέχρι που ο Λουκίνας σκόραρε λίγο πριν το σφύριγμα για ημίχρονο, παλεύοντας για να ανοίξει δρόμο μέσα από τους παίκτες στη μεγάλη περιοχή και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση.

Νωρίς στο ξεκίνημα το δεύτερου μέρους, ο Demethryus έχασε μια χρυσή ευκαιρία να ισοφαρίσει για το 2-2, και σε μία απροσδόκητη τροπή ο Ολυμπιακός σχεδόν άμεσα πέρασε στην αντεπίθεση και έκανε το 3-1, με τον Bah να συμπληρώνει το χατ τρικ του στο 56ο λεπτό.

Ο Λουκίνας σκόραρε μειώνοντας στο 3-2 για την AKFC, με ένα υπέροχο αριστερό σουτ στην πάνω γωνία στο 68ο λεπτό, αλλά μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός επανέκτησε το προβάδισμα των δύο γκολ με σκόρερ τον Ιωάννη Κωστή.

Καθώς η AKFC είχε βγει όλη μπροστά, ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε και σκόραρε το πέμπτο γκολ στο 76ο λεπτό, παίρνοντας ένα ανεξήγητο προβάδισμα με 5-2.

Αρνούμενος να παραιτηθεί από την προσπάθεια, ο Λουκίνας σκόραρε ακόμα δύο γκολ στο 83ο και στο 90ο λεπτό, αλλά ήταν ήδη αργά για να καταφέρει η AKFC να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται σε 5-4 σε έναν παράδοξο αγώνα.

Athens Kallithea (3-4-1-2): Βοσνιάδης, Ρέντζας, Κύργιας (30’ Nabi), Βλάχος, Ουές (64’ Ιωαννίδης), Matilla, Santana, Καινούργιος, Demethryus, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας