Home
Back
ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ
EL

SL2 22/23: Athens Kallithea 2-0 Επισκοπή

Διατηρώντας τον έλεγχο του παιχνιδιού καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, η AKFC σκόραρε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για να εξασφαλίσει τη νίκη με 2-0 επί της Επισκοπής Ρεθύμνου στο Στάδιο “Γρηγόρης Λαμπράκης” το απόγευμα Σαββάτου για την 25η Αγωνιστική της Super League 2 2022/23.

H AKFC δεν είχε στην αποστολή της το δίδυμο μέσων Javier Matilla και Omar Santana λόγω τραυματισμών, αλλά ο 23χρονος Πάρης Μπάμπης έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση στη θέση του Matilla, ξεκινώντας τις επιθέσεις της ομάδας μετά την πρώτη πάσα από τα σέντερ μπακ, ενώ ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης αντικατέστησε τον Santana και άνοιξε το σκορ.

Στο 20ο λεπτό ο Demethryus δέχθηκε μαρκάρισμα στο κέντρο και, ξεφεύγοντας, έτρεξε προς την εστία, προτού στρώσει την μπάλα για τον Μπουλούλη στα δεξιά του, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, στο απέναντι δοκάρι, δίνοντας στην AKFC το προβάδισμα στο σκορ.

Οι καλύτερες ευκαιρίες της AKFC για να επεκτείνει το αήττητο εντός έδρας σερί της ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ορέστης Τσιντώνης σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία στο 53ο λεπτό και ο Γιάννης Λουκίνας δεν κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλακα, αφού ξέφυγε από τον αμυντικό, στο 72ο λεπτό, αλλά το δεύτερο γκολ δεν άργησε πολύ ακόμα να έρθει. Στο 80ο λεπτό, ο αναπληρωματικός Adil Nabi εκτέλεσε κόρνερ και η μπάλα αναπήδησε μπροστά από το τέρμα προτού ο Νίκος Καινούργιος καταφθάσει για να σκοράρει και να καθαρίσει το παιχνίδι.

Η νίκη επέκτεινε το αήττητο σερί της AKFC σε 18 αγώνες στο Ελ Πάσο και διατηρεί την πίεση στη διεκδίκηση της ανόδου με 5 αγωνιστικές να απομένουν.

Η AKFC επιστρέφει στη δράση την Παρασκευή στον εκτός έδρας αγώνα με την Καλαμάτα για την 26η Αγωνιστική της Super League 2 2022/23.

Athens Kallithea (4-3-1-2): Βοσνιάδης, Βασιλούδης, Κύργιας, Βλάχος (83' Ευαγγέλου), Καινούργιος, Μπουλούλης, Μπάμπης (90’ Λάσκαρης), Τσιντώνης (60’ Nabi), Κυνηγόπουλος, Demethryus (60’ Ιωαννίδης), Λουκίνας