Home
Back
ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ
EL

SL 24/25: Athens Kallithea 2-2 Παναθηναϊκός

Μία θαυμάσια εμφάνιση επί 90' άφησε, τελικά, την Athens Kallithea με έναν μόνο βαθμό, καθώς στερήθηκε τη νίκη από ισοφάριση στις καθυστερήσεις, σε μία συναρπαστική ισοπαλία με 2-2 με τον Παναθηναϊκό στο Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης.

Η AKFC πήρε δίκαια το προβάδισμα στο 28ο λεπτό όταν ο Demethryus έκλεψε την μπάλα ψηλά και σέρβιρε την μπάλα προς τον Thierry Moutinho που άνοιξε το σκορ, αλλά ο Παναθηναϊκός απάντησε τέσσερα λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Filip Đuričić μετά από κόρνερ. Για το υπόλοιπο πρώτο μισό, η AKFC ήταν κυρίαρχη με 17 τελικές, συμπεριλαμβανομένων της κεφαλιάς του Demethryus που αποκρούστηκε και του σουτ του Samba Diba που βρήκε δοκάρι, με το σκορ να παραμένει 1-1 στο ημίχρονο.

Το δεύτερο μισό είχε φάσεις και για τις δύο ομάδες, με τον Bartłomiej Drągowski του Παναθηναϊκού να κάνει θεαματική επέμβαση σταματώντας τον Matej Hanousek και τον Bernabé της AKFC να στερεί το γκολ στον Φώτη Ιωαννίδη, μέχρι ο Mathieu Valbuena, που μπήκε αλλαγή για το ντεμπούτο του με την ομάδα, να βάλει την AKFC ξανά μπροστά στο σκορ στο 80’, μετά από εκπληκτική πάσα του Moutinho.

Στο 92’, όμως, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει απεγνωσμένα το γκολ, ο Tetê βρέθηκε στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή για να σκοράρει εξ επαφής.

Η AKFC είχε μία τελευταία ευκαιρία με τον Moutinho να βγαίνει στην κόντρα, αλλά, καθώς ο εξαιρετικός Drągowski απέκρουσε ξανά, αναγκάστηκε τελικά να συμβιβαστεί με τον έναν βαθμό.

Athens Kallithea (3-4-2-1): Bernabé, Πασαλίδης (71’ Τσιβελεκίδης), Isimat, Moțoc, Μανθάτης, Matilla (87’ Μουστακόπουλος), Diba (76’ Mercati), Hanousek, Demethryus (71’ Valbuena), Moutinho, Uldriķis (87’ Matyjewicz)