Home
Back
ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ
EL

Προετοιμασία 24/25: Ατρόμητος 2-1 Athens Kallithea

Στο δεύτερό της φιλικό προετοιμασίας εν όψει της σεζόν 2024/25, η προσπάθεια της Athens Kallithea FC για ανατροπή δεν απέδωσε καρπούς σε μία ήττα με 2-1 από τον Ατρόμητο στο Προπονητικό Κέντρο Ευάγγελος Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα το απόγευμα του Σαββάτου.

Η AKFC μπήκε επιθετικά στο παιχνίδι και δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών, αλλά ήταν ο Ατρόμητος που σύντομα προηγήθηκε στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 10ο λεπτό.

Η AKFC συνέχισε να πιέζει για να βρει το γκολ, αλλά ο Ατρόμητος διπλασίασε τα τέρματά του στο 29ο λεπτό. Λιγότερο από ένα λεπτό αργότερα, οι προσπάθειες της AKFC τελικά ανταμείφθηκαν, καθώς ο Γιάννης Λουκίνας σκόραρε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (σε έναν αγώνα που διεξήχθη με δύο ημίχρονα διαρκείας 30 λεπτών).

Η AKFC συνέχισε να έχει την μπάλα και να δημιουργεί ευκαιρίες και στην επανάληψη, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ ισοφάρισης.

Athens Kallithea: Bernabé, Matyjewicz, Πασαλίδης, Τσιβελεκίδης, Μανθάτης, Μουστακόπουλος, Matilla, Καινούργιος, Moutinho, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας

Αναπληρωματικοί: Πάντος, Romao, Silva, Τσιντώνης, Σαρδέλης, Βασιλόγιαννης, Uldriķis