Home
Back
ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ
EL

Φιλικό 24/25: Αστέρας AKTOR 0-0 Athens Kallithea

Στο τελευταίο της φιλικό προετοιμασίας πριν την πρεμιέρα της Super League 2024/25 το προσεχές Σαββατοκύριακο, η Athens Kallithea FC αμύνθηκε καλά μαζικά και εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα κόντρα στον γηπεδούχο Αστέρα AKTOR στο Γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στην Τρίπολη το απόγευμα Κυριακής.

Ο Αστέρας, που ετοιμάζεται για τη 18η διαδοχική του σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League, είναι μία έμπειρη ομάδα που θα αποτελούσε ένα καλό τεστ ενόψει της σεζόν, αλλά η AKFC διατήρησε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μισό, φτάνοντας κοντά στο γκολ με τους Javier Matilla στο 29ο λεπτό, Thierry Moutinho στο 33ο λεπτό, και Roberts Uldriķis στο 37ο λεπτό.

Στην επανάληψη, με τον προπονητή της AKFC Massimo Donati να έχει προχωήσει σε τρεις αλλαγές στο ημίχρονο, ο Moutinho αστόχησε σε ακόμα μία προσπάθειά του στο 50ο λεπτό. Ο Donati έκανε πέντε ακόμη αλλαγές αφού συμπληρώθηκαν 60 λεπτά αγώνα, και η AKFC αντιστάθηκε στην πίεση των γηπεδούχων προς το τέλος χάρη στη θαρραλέα άμυνά της.

Η AKFC θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 19:00 στην 1η Αγωνιστική της Super League 2024/25.

Athens Kallithea: Bernabé (63’ Γκέλιος), Πασαλίδης (46’ Isimat-Mirin), Mejías (80’ Τσιβελεκίδης), Moțoc (80’ Matyjewicz), Soiri (46’ Μανθάτης), Καινούργιος (63’ Hanousek), Samba Diba (63’ Μουστακόπουλος), Matilla (63’ Trialist), Moutinho (80’ Valbuena), Demethryus (46’ Βασιλόγιαννης), Uldriķis (63’ Λουκίνας)