Home
Back
ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ
EL

Ενημέρωση για τη Χειμερινή Μεταγραφική Περίοδο 23/24

Μία ανακεφαλαίωση της δραστηριότητας της Athens Kallithea FC κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο 23/24.

Αφίξεις

Γιάννης Τσιβελεκίδης: Την 1η Ιανουαρίου, η AKFC υπέγραψε συμβόλαιο με τον 24χρονο Έλληνα σέντερ μπακ Γιάννη Τσιβελεκίδη, προϊόν της ακαδημίας της ΑΕΚ, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Nõmme Kalju FC της κορυφαίας κατηγορίας της Εσθονίας, όπου μέτρησε 97 συμμετοχές με 11 τέρματα στη διάρκεια των τελευταίων τριών σεζόν. Διαβάστε περισσότερα.

Gonzalo Torres: Στις 5 Ιανουαρίου, η AKFC υπέγραψε συμβόλαιο με τον 24χρονο Αργεντινό επιθετικό Gonzalo Torres με τη μορφή δανεισμού από την Lanús της Primera División, αφού πέρασε τη σεζόν 2023 δανεικός στη Central Córdoba. Διαβάστε περισσότερα.

Lucas Necul: Στις 11 Ιανουαρίου, η AKFC υπέγραψε συμβόλαιο με τον 24χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό Lucas Necul, πρώην διεθνή με την Εθνική Νέων Αργεντινής με παραστάσεις από τις δύο πρώτες κατηγορίες της Αργεντινής αγωνιζόμενος για την Arsenal de Sarandi και την Deportivo Madryn. Διαβάστε περισσότερα.

Marko Jevremović: Στις 18 Ιανουαρίου, η AKFC υπέγραψε συμβόλαιο με τον 27χρονο Σέρβο αριστερό μπακ Marko Jevremović, ο οποίος είναι μία φορά διεθνής με την Εθνική Σερβίας και έχει παραστάσεις από τις κορυφαίες κατηγορίες της Σερβίας, της Κύπρου, και της Βοσνίας. Διαβάστε περισσότερα.

Christos Gravius: Στις 19 Ιανουαρίου, η AKFC υπέγραψε συμβόλαιο με τον 26χρονο Ελληνοσουηδό μέσο Christos Gravius, πρώην διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες της Σουηδίας που ξεκίνησε την καριέρα του στο σουηδικό γίγαντα AIK και πιο πρόσφατα ήταν αρχηγός στην Degerfors της κορυφαίας κατηγορίας της Σουηδίας. Διαβάστε περισσότερα.

Δανεισμοί εκτός

Wiktor Matyjewicz: Στις 4 Ιανουαρίου, ο 19χρονος Πολωνός διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες αμυντικός δόθηκε δανεικός στον Διαγόρα της Super League 2 έως το τέλος της σεζόν 2023/24. Διαβάστε περισσότερα.

Αποχωρήσεις

Eetu Vertainen: Λήξη του δανεισμού του από την Triestina

Νίκος Ιωαννίδης: Λύση συμβολαίου κοινή συναινέσει

Στέλιος Ποζατζίδης: Λύση συμβολαίου κοινή συναινέσει

Anthony Mounier: Λύση συμβολαίου κοινή συναινέσει. Διαβάστε περισσότερα.