Home
Back
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
EL

Η Athens Kallithea FC παρουσιάζει την οπτική της ταυτότητα και τις εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις 22/23

Η Athens Kallithea FC παρουσίασε το νέο όνομα και την οπτική ταυτότητα του συλλόγου, μαζί με τις εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις της για τη σεζόν 22/23.

Το έτος ίδρυσης του συλλόγου, 1966, και τα παραδοσιακά πέντε αστέρια που αντιπροσωπεύουν τη συγχώνευση των ομάδων που δημιούργησαν τον σύλλογο έχουν διατηρηθεί ως μέρος της ταυτότητας, ενώ το νέο σήμα της Athens Kallithea FC είναι ένα στιλιζαρισμένο μονόγραμμα AK με πέντε κορυφές που είναι αναφορά στα πέντε αστέρια. Το παραδοσιακό μπλε και λευκό του συλλόγου ανανεώθηκαν και το χρυσό προστέθηκε ως συμπληρωματικό χρώμα.

Η οπτική ταυτότητα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το design studio Bureau Borsche, το οποίο εδρεύει στο Μόναχο και φημίζεται για τη δουλειά του στους τομείς της τέχνης, του πολιτισμού, της μόδας, του αθλητισμού και του εμπορίου, με πελάτες που περιλαμβάνουν την Bavarian State Opera, την Μπιενάλε της Βενετίας, τον Οίκο Balenciaga, και τα brands Supreme, Nike και Apple.

Η συλλογή εμφανίσεων για τη σεζόν 22/23, επίσης σχεδιασμένη από το Bureau Borsche, είναι σε παραγωγή της Kappa, σηματοδοτώντας την πρώτη κυκλοφορία της AKFC στη νέα συνεργασία της με τον εμβληματικό κατασκευαστή με έδρα το Τορίνο.

Η εμφάνιση για τους εντός έδρας αγώνες είναι σε μία πλούσια μπλε απόχρωση με λευκές και χρυσές λεπτομέρειες και έχει γιακά με ένα κουμπί. Η εμφάνιση για τους εκτός έδρας αγώνες σε λευκό έχει μία χαρακτηριστική μπλε κάθετη ρίγα με χρυσές λεπτομέρειες και λαιμόκοψη.

Οι εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις για τη σεζόν 22/23 είναι διαθέσιμες στο shop.akfc66.gr.