Home
Back
ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ
EL

SL2 23/24: Ηλιούπολη 0-4 Athens Kallithea

Με την έναρξη των playoffs τη Δευτέρα, η AKFC στάθηκε αντάξια των περιστάσεων με την ομολογουμένως καλύτερη εμφάνισή της για τη σεζόν, επικρατώντας του γηπεδούχου Ιωνικού με 4-0, και διευρύνοντας το προβάδισμά της στη βαθμολογία στο συν πέντε.

Ο Γιάννης Λουκίνας βγήκε μπροστά με ένα αρχηγικό γκολ και έσπασε τον πάγο στο 10ο λεπτό, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα αφού πήρε την κεφαλιά από σέντρα του Βασιλόγιαννη στα δεξιά, με την AKFC να συνεχίζει ασταμάτητη. Έξι λεπτά αργότερα, ο Demethryus έκλεψε την μπάλα υπό πίεση και πλάσαρε άνετα για να σκοράρει το δεύτερο γκολ. Και μόλις λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Γεώργιος Μανθάτης ολοκλήρωσε μία φάση με όμορφες πάσες με ένα εύστοχο σουτ-κεραυνό από απόσταση.

Η AKFC είχε μπει στο παιχνίδι διατηρώντας το αήττητο σε κάθε αγώνα που έχει σημειώσει το πρώτο τέρμα (12 νίκες, δύο ισοπαλίες, έχοντας δεχτεί επτά τέρματα), και τρία γκολ στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου θα ήταν αρκετά για να καθαρίσει το ματς.

Στο δεύτερο μισό, ο αναπληρωματικός Gonzalo Torres έγραψε το τέταρτο γκολ μετά από γρήγορη αντεπίθεση από τον Ορέστη Τσιντώνη και τον Demetrhyus, με την AKFC να εξασφαλίζει και τους τρεις βαθμούς.

Το αποτέλεσμα αποτελεί τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία από τον Φεβρουάριο 2012.

Η AKFC θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό στο Στάδιο Γρηγόρης Λαμπάκης την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Athens Kallithea (4-2-3-1): Κότσαρης, Μανθάτης, Marotta, Τσιβελεκίδης, Καινούργιος, Matilla (64’ Μπουλούλης), Silva, Βασιλόγιαννης (71’ Κυνηγόπουλος), Moutinho (56’ Τσιντώνης), Demethryus (71’ Pereira), Λουκίνας (56’ Torres)