Home
Back
ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ
EL

SL2 23/24: Χανιά 0-0 Athens Kallithea

Σε μία μάχη κορυφής, η πρωτοπόρος AKFC έφτασε στην Κρήτη με έξι βαθμούς διαφορά πάνω από τα Χανιά που βρίσκονταν στη δεύτερη θέση, και με μία μετρημένη εμφάνιση πήρε μία λευκή ισοπαλία για να κρατήσει τη διαφορά με τους γηπεδούχους.

Η AKFC έπαιξε συντηρητικά από την αρχή, αλλά, παραμένοντας οργανωμένη και συμπαγής, δεν επέτρεψε στην αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρία στο πρώτο μισό του αγώνα που δεν εξελίχθηκε επεισοδιακά.

Νωρίς στο δεύτερο μισό, η AKFC έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ όταν ο Γιάννης Λουκίνας είχε μια φάση με κεφαλιά εκτός εστίας. Λίγο μετά, ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης προχώρησε σε τρεις αλλαγές, βάζοντας στο παιχνίδι τους Thierry Moutinho και Γεώργιο Μουστακόπουλο που επέστρεψαν από τραυματισμούς, μαζί με τη δημιουργική φλόγα του Demetrhyus στο 54ο λεπτό, οι οποίες έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της AKFC που άρχισε να έχει τον έλεγχο της μπάλας.

Έπειτα από απουσία τεσσάρων μηνών, ο Moutinho λειτούργησε καταλυτικά με την επιστροφή του, και έφτασε κοντά στο να το γιορτάσει με ένα γκολ, αλλά η κεφαλιά του μετά από διαγώνια μπαλιά του Κωνσταντίνου Μπουλούλη βρήκε πάνω στον τερματοφύλακα.

Καθώς ο χρόνος περνούσε, η AKFC ήταν αρκετά ικανοποιημένη με το να διατηρήσει υπό τον έλεγχό της το ματς, παρά να ρισκάρει περαιτέρω, παίρνοντας στο τέλος ένα συμφέρον αποτέλεσμα.

Η AKFC επιστρέφει στην έδρα της για να αντιμετωπίσει την Ηλιούπολη – η οποία σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση προσπερνώντας τα Χανιά – τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου.

Athens Kallithea (4-3-3): Κότσαρης, Μπουλούλης, Mejías, Τσιβελεκίδης, Μανθάτης, Matilla, Silva (54’ Μουστακόπουλος), Τσιντώνης (54’ Moutinho), Κυνηγόπουλος (90’ Marotta), Λουκίνας (54’ Demethryus), Βασιλόγιαννης