Home
Back
ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ
EL

SL2 23/24: Athens Kallithea 2-1 Ηλιούπολη

Τα συναισθήματα ήταν έντονα το απόγευμα της Δευτέρας στο Ελ Πασο, καθώς η AKFC δεν το έβαλε κάτω μετά από ένα οφσάιντ γκολ ισοφάρισης και μια κόκκινη κάρτα, και με ανατροπή νίκησε 2-1 την Ηλιούπολη, διατηρώντας τη θέση της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το ξεκίνημα ήταν νευρικό, αλλά ο Matilla έδωσε το προβάδισμα στην AKFC στο 36ο λεπτό, ευστοχώντας από τη λευκή βούλα μετά από ανατροπή του Βασιλόγιαννη στη μεγάλη περιοχή. Απογοητευτικά, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν από εκτέλεση κόρνερ μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, με τα replays να δείχνουν ότι το τέρμα θα έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ, αλλά δεν υπήρξε σχετική απόφαση και το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες.

Όταν ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 47ο λεπτό, η προοπτική μιας ανατροπής του σκορ αποακρυνόταν. Οι αντιξοότητες, όμως, έδωσαν εκ νέου κίνητρο στην ομάδα, καθώς άμεσα ανέκτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού, και ο αναπληρωματικός Moutinho έδωσε θεαματικά το προβάδισμα στην AKFC στο 60ο λεπτό με ένα υπέροχο γκολ από προσωπική προσπάθεια, περνώντας ανάμεσα από δύο αμυντικούς προτού νικήσει τον τερματοφύλακα στο πλησιέστερο δοκάρι.

Με μισή ώρα να απομένει μέχρι τη λήξη, η AKFC καθάρισε το ματς με έναν συνδυασμό θάρρους και αντίληψης, παίρνοντας και τους τρεις βαθμούς.

Athens Kallithea (4-3-3): Κότσαρης, Μπουλούλης, Mejías, Τσιβελεκίδης, Jevremović (75’ Marotta), Matilla, Silva (46’ Μουστακόπουλος), Demethryus (50’ Μανθάτης), Κυνηγόπουλος (46’ Moutinho), Λουκίνας, Βασιλόγιαννης (89’ Τσιντώνης)