Home
Back
ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ
EL

SL2 22/23: Κηφισιά 2-0 Athens Kallithea

Σε ένα μουσκεμένο από τη βροχή γήπεδο στο Στάδιο “Μιχάλης Κρητικόπουλος”, η γηπεδούχος Κηφισιά προηγήθηκε νωρίς στο σκορ από μία εκτέλεση φάουλ προτού σκοράρουν με πέναλτι στο δεύτερο μισό του αγώνα, ενώ η AKFC πάλευε να βρει τον ρυθμό της στον αγώνα και υπέστη την πρώτη ήττα της για τη σεζόν, βάζοντας τέλος σε ένα αήττητο σερί 18 αγώνων που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2022.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, η AKFC δέχτηκε ένα αποθαρρυντικό χτύπημα, όταν ο αριστερός μπακ Λεωνίδα Ρώσση έπεσε στο έδαφος από τον πόνο έπειτα από μία σύγκρουση με τον συμπαίκτη του, Demethryus, ένας προφανώς σοβαρός τραυματισμός που αργότερα αποκαλύφθηκε πως είναι αποσπαστικό κάταγμα επιγονατίδος και ρήξη του επιγονατιδικού τένοντα.

Λίγο μετά το ημίχρονο, η Κηφισιά κέρδισε πέναλτι, όταν η AKFC απέτυχε να κοντρολάρει την μπάλα που είχε ξεφύγει στο μουσκεμένο γήπεδο και ο επιθετικός Μιχάλης Κουϊρουκίδης μπήκε στη δράση και κέρδισε το πέναλτι σε εκείνο το σημείο.

Στην τελική μισή ώρα του αγώνα, η AKFC ασφυκτιούσε και τελικά δεν κατάφερε να βρει τρόπο να επανέλθει στον αγώνα, καθώς οι γηπεδούχοι διεκδίκησαν το αποτέλεσμα.

Ο επόμενος αγώνας της AKFC είναι εντός έδρας με την ΑΕΚ Β‘ στο Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκηςτη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 15:15 για την 5η Αγωνιστική της Super League 2 για τη σεζόν 2022/23.

Athens Kallithea (4-4-2): Στρέζος, Μανθάτης, Κύργιας (16’ Χατζηδίμπας), Ευαγγέλου, Ρώσση (5’ Βασιλούδης), Μπουλούλης (54’ Λάσκαρης), Santana, Demethryus (54’ Nili), Κωστανάσιος (54’ Τσιντώνης), Κυνηγόπουλος, Λουκίνας