Home
Back
ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ
EL

SL 24/25: Λεβαδειακός 0-0 Athens Kallithea

Με μια μαχητική εμφάνιση, η AKFC αμύνθηκε επιτρέποντας λίγες ευκαιρίες στον αντίπαλο και εξασφάλισε ένα χρήσιμο αποτέλεσμα στη λευκή ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στον Λεβαδειακό για την πρεμιέρα της Super League για τη σεζόν 2024/25.

Ο Roberts Uldriķis φάνηκε να δίνει το προβάδισμα στην AKFC στο 13ο λεπτό, περνώντας επιδέξια έναν αμυντικό πριν πλασάρει τον τερματοφύλακα και στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας, αλλά το replay του βίντεο έδειξε ότι ήταν οριακά οφσάιντ όταν δέχθηκε την αρχική πάσα. Πίσω από τον Uldriķis, το μεσοεπιθετικό δίδυμο των Thierry Moutinho και Alessandro Mercati έδινε ζωντάνια, μαζί με τους ακραίους αμυντικούς Γιώργο Μανθάτη και Pyry Soiri, αλλά καθαρές ευκαιρίες ήταν δύσκολο να βρεθούν σε ένα παιχνίδι σωματικό και χωρίς ρίσκα.

Μετά το ημίχρονο, ο Javier Matilla μπήκε αλλαγή στη θέση του Samba Dimba που είχε δει κίτρινη κάρτα, και ο Matilla έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ στο 55ο λεπτό, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του πέρασε λίγο άουτ.

Εντωμεταξύ, οι γηπεδούχοι πίεζαν με τη σειρά τους για να βρουν το γκολ, αλλά ο κίπερ Bernabé Barragán πραγματοποίησε μία κρίσιμη επέμβαση στο 61ο λεπτό, και η αμυντική τριάδα των Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, Nicolas Isimat και Josua Mejías παρέμεινε στιβαρή καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Demethryus μπήκε αλλαγή δίνοντας μία επιθετική σπίθα προς το τέλος του αγώνα, και έστρωσε στον Elia Giani μπροστά στην εστία με μια θεαματική ευκαιρία να σκοράρει το νικητήριο γκολ στο 96ο λεπτό, αλλά ο Giani ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής απέρριψε τις εκκλήσεις για πέναλτι και ο αγώνας έληξε με απογοήτευση.

Athens Kallithea (3-4-2-1): Bernabé, Mejías, Isimat, Πασαλίδης, Μανθάτης, Moțoc (65’ Giani), Diba (46’ Matilla), Soiri (83’ Hanousek), Mercati, Moutinho (86’ Demethryus), Uldriķis (65’ Λουκίνας)