Home
Back
ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ
EL

Ο Nili Perdomo υπογράφει στην Athens Kallithea FC

Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Nili Perdomo με ελεύθερη μεταγραφή που ακολούθησε τη λήξη του συμβολαίου του με τον Λεβαδειακό. Έχει υπογράψει για συμφωνία ενός χρόνου τη σεζόν 2022/23.

Ο Nili, 28, έχει σκοράρει 11 γκολ σε 27 συμμετοχές την τελευταία σεζόν, συμβάλλοντας στην άνοδο του Λεβαδειακού στη Super League 1.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Las Palmas de Gran Canaria, ο Nili πέρασε από την ακαδημία του τοπικού συλλόγου UD Las Palmas, κάνοντας το ντεμπούτο του στην επαγγελματική ομάδα στη Segunda División τη σεζόν 2014/15 και σημειώνοντας την επόμενη σεζόν 8 συμμετοχές στην Primera División, κερδίζοντας μεταγραδή στη Barcelona.

Στο Camp Nou, ο Nili συμμετείχε στην πρώτη ομάδα σε έναν αγώνα του Copa del Rey τη σεζόν 2016/17 και πέρασε την υπόλοιπη περίοδο ως αναπληρωματικός, προτού πάει στην Albacete, από όπου έφυγε για την Ελλάδα και τη Super League 1 με τον Πλατανιά. Μετά τον υποβιβασμό της κρητικής ομάδας, ο Nili πέρασε από τη Λάρισα και εντέλει πήγε στον Λεβαδειακό τον Ιανουάριο 2021.

Καλωσήρθες, Nili.