Home
Back
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
EL

H Athens Kallithea παρουσιάζει την τρίτη εμφάνιση για τη σεζόν 24/25

Η Athens Kallithea FC ολοκληρώνει την παρουσίαση των εμφανίσεών της για τη σεζόν 24/25 με την κυκλοφορία της ολόμαυρης τρίτης εμφάνισης, διαθέσιμης σε εκδοχές με μακρύ και κοντό μανίκι, η οποία συνοδεύεται από μία avant-garde ασπρόμαυρη φωτογραφική καμπάνια. 

Η τρίτη εμφάνιση για τη σεζόν 24/25 είναι μία μοναδική φανέλα σε αποχρώσεις του μαύρου, με το σήμα του συλλόγου, το logo της Kappa, και το λογότυπο ΕΜΣΤ του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης σε διακριτικά αντανακλαστικό υλικό. Ένα ακόμη ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εμφάνισης είναι ο παραδοσιακός γιακάς με ανάγλυφο τελείωμα.

Για την παρουσίαση της τρίτης εμφάνισης, η AKFC επέλεξε τον Αθηναίο φωτογράφο Γιώργο Μαυρόπουλο, γνωστό για ένα ιδιαίτερα προσωπικό και αφηρημένο στιλ ασπρόμαυρης φωτογραφίας. Η καμπάνια έχει ξανά ως πρωταγωνίστρια το μοντέλο από την Ελλάδα Θεοπίστη Πουρλιοτοπούλου και πραγματοποιήθηκε στο Mona Athens, το πρώην εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας της δεκαετίας του 1950 που μετατράπηκε σε κομψό boutique ξενοδοχείο και βρίσκεται στη ζωντανή, μποέμικη γειτονιά του Ψυρρή.

Η τρίτη εμφάνιση της AKFC για τη σεζόν 24/25 είναι τώρα διαθέσιμη αποκλειστικά στο shop.akfc66.gr.