Home
Back
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
EL

Η Athens Kallithea FC παρουσιάζει τις εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις 23/24

Την παραμονή της νέας σεζόν, η Athens Kallithea FC παρουσιάζει τις εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις 23/24.

Οι εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις, σε εκδοχές με μακρύ και με κοντό μανίκι, φέρουν το λογότυπο ΕΜΣΤ του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης της Αθήνας, στο πλαίσιο της πρωτόγνωρης σύμπραξης μεταξύ μίας επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας και ενός θεσμού για την τέχνη και τον πολιτισμό, η οποία ανακοινώθηκε τον Ιούλιο 2023. 

Οι εμφανίσεις διατίθενται αποκλειστικά στο shop.akfc66.gr με εξαίρεση τις περιορισμένες ποσότητες που θα είναι σύντομα διαθέσιμες στο πωλητήριο του ΕΜΣΤ.

Η κυκλοφορία των εμφανίσεων σηματοδοτεί τη δεύτερη σεζόν της συνεργασίας της ομάδας με το sportswear brand Kappa που εδρεύει στο Τορίνο.

Η Athens Kallithea FC θα ξεκινήσει τη σεζόν 2023/24 της Super League 2 αυτό το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, φιλοξενώντας την Παναχαϊκή στο Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης, καθώς η ομάδα διεκδικεί δυναμικά την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας, την οποία έχασε με διαφορά μόλις ενός βαθμού τη σεζόν 2022/23.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η ομάδα κυκλοφόρησε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2023/24, τα οποία είναι διαθέσιμα μέσω Ticketmaster.