Home
Back
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
EL

H Athens Kallithea FC παρουσιάζει την τρίτη εμφάνισή της για τη σεζόν 22/23

Με τις εμφανίσεις της σεζόν 22/23 για τους εντός και εκτός έδρας αγώνες να έχουν γίνει sold out τον προηγούμενο μήνα, η Athens Kallithea FC παρουσιάζει την τρίτη εμφάνισή της για τη σεζόν 22/23, σε μία καμπάνια με πρωταγωνιστή τον γεννημένο στην Αθήνα hip-hop καλλιτέχνη Kareem Kalokoh και φωτογράφο τον Νεοϋορκέζο Ethan White.

Σε απαλές κόκκινες και μπλε αποχρώσεις με χρυσές λεπτομέρειες, η τρίτη εμφάνιση της AKFC για το 22/23 είναι εμπνευσμένη, με δημιουργική ελευθερία, από τη σημαία του αθηναϊκού δήμου της Καλλιθέας που φέρει το κόκκινο, μπλε και χρυσό χρώμα.

Η συλλογή για το 22/23, σχεδιασμένη από το studio Bureau Borsche με έδρα το Μόναχο, είναι σε παραγωγή της Kappa, σηματοδοτώντας την πρώτη συλλογή της AKFC σε συνεργασία με τον εμβληματικό κατασκευαστή με έδρα το Τορίνο.

Η τρίτη εμφάνιση για τη σεζόν 22/23 είναι διαθέσιμη στο shop.akfc66.gr. Οι εμφανίσεις για τους εντός και εκτός έδρας αγώνες της σεζόν 22/23 θα είναι ξανά διαθέσιμες τον Φεβρουάριο 2023.

The 22/23 kit collection, designed by Munich-based studio Bureau Borsche, was produced by Kappa, marking AKFC’s first release in its new partnership with the iconic Turin-based manufacturer.

The 22/23 AKFC third shirt is available now on shop.akfc66.gr. The 22/23 AKFC home and away shirts will restock in January-February 2023.